Ліжко дерев'яне двоспальне Маргарита (Вільха), 160/180*200 см

22990 грн 24200 грн


Виробник: МіксМеблі
Модель: Margarita 160/180*200
Наявність: В наявності

В закладки Remove from wish list
До порівняння Remove from Compare

Доступні варіанти

Ліжко дерев'яне двоспальне Маргарита (Вільха), 160/180*200 см,  узголів'я 120 см

Що може бути тепліше та затишніше за вишукану спальню з меблями з натурального дерева? Такі меблі одразу ж перетворюють кімнату у Ваше найулюбленіше місце у домі, де приємно починати і закінчувати свій день.

 

Спальня Маргарита (вільха) - яскравий представник колекції елітних меблів для спальні вітчизняного виробництва. Центральним її елементом, звісно ж, являється шикарне двоспальне дерев’яне ліжко.

Це ліжко виготовлене з масиву вільхи. Його вишуканий дизайн, який уособлює гармонійне поєднання практичної дерев’яної конструкції з високим м’яким узголів’ям, закохує в себе з першого погляду. На такому двоспальному ліжку можна гарно виспатися, добре відпочити, почитати улюблену книгу, переглянути фільм у затишній та комфортній обстановці.

 

Дерев’яне двоспальне ліжко Маргарита (вільха) має розміри місця під матрац 160*200 см. Воно виконане у кольорі горіха. Високе дерев’яне узніжжя (57 см) та неймовірно красиве високе узголів’я (120 см) додають його бездоганному зовнішньому вигляду особливого шарму. Таке ліжко, однозначно, стане серцем Вашої спальні.

У нашому інтернет магазині меблів для спальні Ви можете купити дерев’яне двоспальне ліжко Маргарита та доповнити його приліжковими тумбами і комодом з цієї ж серії. В результаті Ви отримаєте бездоганний спальний комплект, який стане гарантією Вашого здорового сну, приємного відпочинку, комфорту та гарного настрою.

Характеристики
Тип Ліжко дерев'яне
Ширина / Довжина, см 160*200 см
Матеріал Масив вільхи
Колір Горіх
Висота надголів'я, см 120 см
Країна виробник Україна

Відгуків про цей товар ще не було.

Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
написати нам у Viber
написати нам у Telegram
написати нам у Facebook
тел Київстар
тел Life:)
написати e-mail